Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Najem IP DECT sistema

Podjetja, ki za svojo poslovno komunikacijo uporabljajo DECT brezvrvične sisteme, ki so integrirani v njihov komunikacijski sistem, se po pravilu na ta način komunikacije zelo “navežejo” oz. ga vzamejo za svojega. Brezvrvični telefonski sistem postane hrbtenica interne in zunanje komunikacije podjetja saj s svjo fleksibilnostjo in funkcionalnostjo pokrije potrebe še tako zahtevnega uporabnika.

S takim sistemom lahko pokrijemo poljubno veliko površino ali pa več površin na različnih lokacijah, ki jih povežemo v enovit sistem.Glede na to, da je povprečni radij pokrivanja 1 baze v objektih okoli 50m si lahko predstavljamo da z že nekaj bazami lahko pokrijemo kar veliko površino podjetja. Take baze lahko integriramo v obstoječ telefonski komunikacijski sistem če le-ta to omogoča, seveda pa se lahko vedno odločimi za nov sistem, ki nam bo zagotavljal vso najmodernejšo tehnologijo in funkcionalnost. Na voljo imamo več različnih DECT ročk, ki jih lahko na takih IP DECT sistemih uporabimo. Vse ročke ponujajo nadstandardne telefonske funkcije, ki so nam na voljo povsod, kjer je na voljo brezžičen DECT signal. Po s signalom pokritem področju se lahko sprehajamo neomejeno tudi med pogovorom saj sistem zagotavlja nemoten prehod signala med posameznimi IP DECT baznimi enotami. Zaposleni bodo s takim sistemom dosegljivi povsod na enotni telefonski številki. Glasovna komunikacije je čista, jasna brez motenj in ostalih napak.Klicanje in sprejem klicev je z vsemi podpornimi funkcijami preprosto in intuitivno. Baterije ročk brez težav vzdržijo cel delavnik in vam brez težav zagotavljajo stalno dosegljivost. Zaposleni, ki med delom ne morejo držati ročk v rokah lahko uporabljajo žične ali bluetooth naglavne sete priključene na ročke.

Na začetku investicije, ko podjetje še ne pozna prave vrednosti takega sistema in nima občutka kdaj se jim bo zaradi pohitritve in poenostavitve delovnih procesov taka investicija povrnila lahko priskočimo na pomoč in stranki omogočimo najem takega komunikacijskega sistema na osnovi mesečnih obrokov. Tako za majhen mesečen znesek dobite zmogljiv brezvrvični komunikacijski sistem, ki ne bi smel manjkati v nobeni bolnišnici, zdravstvenem domu, domu starejših občanov, proizvodnem podjetju ….

EnglishCroatia