Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Najpomembnejše nove lastnosti ekosistema UCM6300

IP telefonska centrala UCM6300 je centralna točka sistema poenotenih komunikacij, ki omogoča govorno telefonijo, videotelefonijo in konferenčne klice znotraj podjetja in na oddaljenih lokacijah. Z novo različico je Grandstream dodal podporo za preprosto povezljivost mobilnih uporabnikov in manjših oddaljenih lokacij. Grandstream UCM RemoteConnect in Wave aplikacija (namizna, spletna in aplikacija za pametne telefone) omogočata podjetjem, da izjemno preprosto ustvarijo enovit sistem poenotenih lokacij za vse zaposlene in to neodvisno od njihove lokacije.

UCM Remote Connect

UCM RemoteConnect omogoča podjetjem in ustanovam, da ustvarijo varno in preprosto okolje za delo na daljavo. UCM RemoteConnect je podporna storitev v oblaku za centrale iz družine UCM 6300, ki zagotavlja samodejni prehod NAT požarnega zidu za zagotavljanje varne povezljivosti oddaljenih uporabnikov. Ta storitev v oblaku deluje na infrastrukturi, ki jo zagotavlja Amazon Web Services (AWS), kar omogoča 99% zanesljivost delovanja storitve. Rešitev, ki zagotavlja popoln ekosistem orodij, storitev in upravljanja sistema je idealna platforma za vsako organizacijo, ki želi omogočiti varno delo na daljavo.

Wave aplikacija

Ko navadni IP telefonski aparati niso opcija, vam Wave aplikacija omogoča telefoniranje od kjerkoli. Wave je mobilna, namizna in spletna aplikacija za podjetja, ki uporabljajo telefonske centrale Grandstream UCM6300. Zaposleni, ki delajo od doma in terenski delavci lahko s pomočjo te aplikacije opravljajo telefonske klice in se pridružijo video sestankom ali konferenčnim klicem, kar zagotavlja veliko prilagodljivost delovnih mest. V povezavi z UCM RemoteConnect ste lahko prepričani, da imajo vaši sodelavci z aplikacijo Wave varno povezavo, ki omogoča stalno komunikacijo s sodelavci in strankami. Aplikacija Wave je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS in računalnike Windows in Mac ter brskalnike Chrome in Firefox.

EnglishCroatia