Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Nov Cinterion LTE modem SGX31 USB

Prvi iz nove generacije tako imenovanih “smart” terminalov je končno prišel v redno prodajo. Pametni IoT terminal SGX31 omogoča že preverjeno plug&play Cat-M ali NB-IoT povezljivost na vseh svetovnih omrežjih. Poleg LTE omrežij podpira tudi 2G “fallback” funkcijo. Primeren je za cenovno ugodno in hitro povezljivost industrijskih aplikacij v IoT omrežja. 

Terminal podpira USB in GNSS, integrirano ima procesiranje preko Cinterion SDK ThreadX. 20 pinski GPIO (GPIO, SPI, I2C, PWM) omogoča priklop različnih senzorjev, in drugih sistemov za nadzor in sledenje procesov. Terminal je primeren za naloge geo sledenja, industrijskega nadzora in monitoringa, področje varnosti, kmetijskih aplikacij …

Terminal povezuje senzorje, IoT module in pametne naprave v oblak in omogoča napravam povezavo v internet s podporo lastnega ThreadX procesiranja. SGX31 je primeren tudi za aplikacije, kjer je zahtevana nizka poraba energije v smislu Cat-M in NB-IoT povezljivosti.

Prilagodljiv, cenovno ugoden LTE pametni modem

 
Cinterion SGX31 zagotavlja zanesljivo in cenovno optimalno LTE povezljivost s hitrostmi do 300 kbps. Deluje lahko v temperaturnem območju okolice od – 30 do +75 stopinj Celzija. Na voljo so gonilniki za Windows 10/11 in Linux. Prav tako je na voljo “trusted identity” za AWS in Azure oblačno storitev ter opcijsko eSIM funkcionalnost.
SGX31 drastično zniža čas razvoja do končne implementacije aplikativne rešitve povezljivosti. Daljinski nadzor preko Cinterion IoT Suite omogoča nadzor, konfiguracijo in posodobitev vaše flote modemov.

EnglishCroatia