Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Novi Cinterion modemski kartici

Thales ima nekaj novega!

Hiter in cenovno ugoden dostop do IoT LTE podatkovnih povezav. Dve novi modemski kartici na osnovi najnovejših Cinterion LTE modulov.

Cinterion mPLS83 IoT modemska kartica za PCIe podatkovna vrata zagotavlja takojšnjo LTE Cat. 4 mobilno povezavo z možnostjo 3G/2G “fallback-a” če omrežja LTE ni na voljo. Kartica zagotavlja 150 Mbit/s DL in 50 Mbit/s UL. Integrirano ima veliko aplikacij za čim lažji razvoj programske opreme in skrajšanje časa razvoja za do 60% v primerjavi s primerljivim modulom. Idealna rešitev za aplikacije, ki potrebujejo visoko hitrost prenosa podatkov in delujejo globalno tudi na področjih, kjer je težava s 4G pokritostjo. Tipični primeri so: rešitve v transportu, sledenje, industrijski vmesniki, avtomatizirane prodajne točke.

Če pa želite učinkovitost pred hitrostjo prenosa podatkov, potem je za vas prava IoT modemska kartica Cinterion mPLS63. Prav tako kot njena hitrejša sestra uporablja podatkovna vrata PCIe. S pomočjo LTE Cat.1 zagotavlja IoT povezavo z do 10Mbit/s DL in do 5Mbit/s UL.Idealna je za aplikacije ki ne potrebujejo visokih hitrosti prenosa podatkov vendar stavijo na učinovito in zanesljivo povezljivost in lahko integracijo-prodajni avtomati, prodajni terminali, transportne rešitve, industrijske rešitve v avtomatizaciji.

Dodatne podatke o Cinterion IoT modulih, terminalih in modemskih karticah najdete tukaj.

 

 

EnglishCroatia