Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Prednosti VoIP telefonije

Ta objava je povzeta po objavi, ki jo je na LinkedInu objavil Christian Schepke 17. novembra. Objavo si lahko ogledate, jo všečkate ali jo delite na tej povezavi.

Prilagodljivi, inteligentni in stroškovno učinkoviti: tako si podjetja predstavljajo svoje komunikacijske rešitve. Zastareli telefonski sistemi ISDN ne ustrezajo več potrebam. Številna podjetja so že prešla na IP telefonijo (VoIP), z drugimi besedami, telefonijo prek interneta. Podjetja, ki tega koraka še niso storila, bi morala ukrepati takoj, saj z odlašanjem zamujajo koristi sodobnih telekomunikacij.

Komunicirajte, namesto da bi telefonirali

Pri klicih prek interneta se glas razdeli na podatkovne pakete in posreduje klicani osebi prek interneta. VoIP telefonija zato zahteva stabilno internetno povezavo, ki je zdaj običajna tako v večini podjetij kot doma. Splošno znano je, da je mogoče prek interneta prenašati ne samo avdio podatke, ampak vse podatke. Prednost je v tem, da lahko prek ene in iste internetne povezave kličete in komunicirate pisno, izmenjujete podatke in organizirate videokonference.

Razpoložljivost, neodvisna od lokacije

Z VoIP povezavo niste povezani s fizično telefonsko linijo kot s klasično telefonsko povezavo. S pravo programsko opremo lahko v bistvu kličete iz katere koli internetne povezave. To deluje tudi prek pametnega telefona ali računalnika. Ne glede na to, kje ste – tudi v tujini – lahko z osebnimi podatki za dostop pokličete v VoIP telefon ali s pomočjo programskega odjemalca in ste že na voljo na svoji običajni službeni telefonski številki. To omogoča, da vaša mobilna telefonska številka ostaja zasebna vi ste pa vseeno povsod dosegljivi.

VoIP telefonija: Odlična kakovost glasu

Digitalna telefonija zagotavlja veliko boljšo kakovost zvoka: HD Voice ali – za brezžične telefone – CAT-iq. Zahvaljujoč novi tehnologiji prenosa je kakovost zvoka kristalno jasna. Ponudniki VoIP sistemov si nenehno prizadevajo za razvoj novih funkcij in metod za odpravo motenj in izboljšanje kakovosti zvoka.

Enostavna konfiguracija

V bistvu je mogoče, da kdorkoli konfigurira IP telefone, ni vam treba biti tehnični genij. To lahko za vas opravi ponudnik storitev s samodejno konfiguracijo ali pa stranke same po dostavi. Nastavitve povezave, kot so preusmeritev klicev, telefonski odzivnik in drugo, je možno enostavno konfigurirati s pomočjo računalnika.

Nižji stroški

VoIP telefonija je bistveno cenejša od običajne telefonije. Poleg tega nova generacija telefonov porabi veliko manj električne energije, stroški vzdrževanja pa so zahvaljujoč samodejnim posodobitvam vdelane programske opreme tudi bistveno nižji. Vsi Gigaset PRO izdelki iz naše ponudbe so tudi visokokakovostni, trpežni in odporni na razkužila.

Ko gre za občutljivo vprašanje, kot je glasovna komunikacija, je vredno vlagati v kakovostno tehnologijo in zanesljive ponudnike. Vsi proizvajalci iz naše ponudbe vam omogočajo brezskrbno in varno komunikacijo. Niti mi niti vi ne moremo odobravati tveganj, ko gre za varnost – navsezadnje gre za varnost vašega podjetja.

EnglishCroatia