Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

NowSignage PeopleCount

Štetje števila strank v trgovini

Rešitev za štetje števila strank, ki pomaga spremljati število strank v prostoru in tako omogoča lažje zagotavljanje ustrezne varnostne razdalje

5 razlogov, da izberete rešitev NowSignage PeopleCount

Ko številne rešitve preplavijo trg, je težko filtrirati ves hrup, da se izognemo implementaciji neustrezne rešitve. V podjetju NowSignage verjamejo, da se pri kakovosti in varnosti ne sme sklepati kompromisov. Spodaj je 5 razlogov, zakaj izbrati rešitev NowSignage PeopleCount za svojo trgovino (ustanovo) v primerjavi z drugimi podobnimi rešitvami:

En vhod ali več vhodov

Združiti več senzorjev za štetje strank, da zagotovite dejanski vpogled na število strank v vaši trgovini. Podatke lahko prikazujete na enem ali več vhodih.

Napredna poročila na podlagi zbranih podatkov

Dejanska dolgoročna vrednost za trgovce je v podatkih, ki so na voljo njihovim tržnikom. Zaradi popolne integracije, ki jo je razvil NowSignage, lahko trgovci na drobno spremljajo, analizirajo in izvozijo poročila, ki vsebujejo vse podatke o strankah, da bi bolje razumeli trende obiskanosti.

Prilagodljive večzonske in večlokacijske postavitve

Združiti več senzorjev za štetje strank, da zagotovite dejanski vpogled na število strank v vaši trgovini. Podatke lahko prikazujete na enem ali več vhodih.

Vrhunska varnost in skladnost

Ne izpostavljajte se nepotrebnim tveganjem, ki so povezana s neskladnimi rešitvami. NowSignage načrtuje in izvaja vrsto testov ter šifrira vse podatke, da se zagotovi popolna GDPR skladnost in skladnost z varnostnimi predpisi.

Izbira izgleda in spremenljive predloge

Oblikujte izgled vaših zaslonov skladno s celostno podobo vašega podjetja. Prikaz lahko spreminjate tudi v odvisnosti od trenutnega števila strank.

Varna rešitev v oblaku s podatki v realnem času

Platformo NowSignage uporabljajo nekatere največje blagovne znamke, zato je za varnost in skladnost poskrbljeno na najvišji možni meri. NowSignage se ponaša z implementacijo in vzdrževanjem najnovejših varnostnih procesov v vseh vidikih svoje rešitve.

Ali bo rešitev postala odvečna po zaključku COVID-19 pandemije?

Dejstvo je, da veliko ponudnikov podobnih rešitev, ponuja le omejeno funkcionalnost semaforja, ki ustreza trenutnim zahtevam glede števila kupcev. Te rešitve nudijo vrednost le, če obstajajo omejitve števila strank, takšne rešitve težko upravičiti stroške glede na koristi.

Rešitev NowSignage je v vseh pogledih drugačna! Ne samo, da zagotavlja najnaprednejši način sledenja pretoka strank, ampak tudi shranjuje podatke in omogoča napredno analitiko, ki končnemu uporabniku zagotavlja izjemno vrednost in zagotavlja hitro donosnost naložbe.

Te podatke lahko poslovni analitiki uporabijo za različne vpoglede ali jih celo izvozijo za ustvarjanje poročil o trendih v trgovinah / kupcih, s čimer tržnikom pomagajo razumeti, kdaj je njihova trgovina najbolj zasedena. Na osnovi teh podatkov lahko v trgovinah prilagodijo svoje poslovanje in spreminjajo oglaševalske vsebine na NowSignage zaslonih.

Privabite stranke tako, da jim vlijete zaupanje

Z novimi pravili za zagotavljanje varnega nakupovalnega okolja in s pomočjo NowSignage PeopleCount sistema boste zagotovili skladnost in privabili kupce nazaj v vašo trgovino.

Stranke, ki so izbrale NowSignage PeopleCount rešitev v času globalne pandemije

NowSignage PeopleCount je edina rešitev na trgu, ki združuje popolno funkcionalnost nadzora števila strank in sistema za digitalno oglaševanje. To omogoča uporabnikom sistema, da popolnoma nadzorujejo prikazane vsebine.

EnglishCroatia