Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Za trikrat večjo pokritost: Gigaset N670 IP PRO postaja mini večcelična rešitev

Ko podjetje raste in povečuje poslovne prostore, z njim rastejo tudi Gigaset profesionalni telefonski sistemi. Lani predstavljeni Gigaset N670 IP PRO zagotavlja brezžično telefonijo za do 20 prenosnih DECT telefonov in osem hkratnih povezav. Zdaj je mogoče tri bazne postaje Gigaset N670 IP PRO združiti v mini-večcelični sistem. Pokritost z DECT signalom je vedno zagotovljena, ne glede na to, kje so zaposleni. Od februarja 2021 je mini večcelična rešitev na voljo brezplačno s posodobitvijo vgrajene programske opreme.

Popolna brezžična komunikacija za majhna in srednje velika podjetja

90% slovenskih podjetij ima do 20 zaposlenih – Gigaset je za ta segment razvil N670 IP PRO . DECT sistem, ki podpira do 20 uporabnikov, ter omogoča osem hkratnih klicev. Bazna postaja je združljiva s številnimi IP telefonskimi centralami in ponudniki storitev iz oblaka ter podpira vse prenosne telefone iz družine Gigaset PRO. Če podjetje širi svoje poslovanje ali potrebuje dodatne skladiščne prostore, potrebuje komunikacijsko rešitev, ki raste skupaj z njim.

Premaga kateri koli DECT ojačevalnik/repetitor: nova večcelična funkcionalnost sistema N670 IP PRO

Po brezplačni posodobitvi programske opreme lahko sistem N670 IP PRO postane del mini-večceličnega sistema. Takšen sistem podpira delovanje treh baznih postaj N670 IP PRO. Mini večcelični sistem DECT še vedno podpira do 20 prenosnih telefonov in do 8 sočasnih klicev. To je očitna prednost pred DECT repeaterji, ki povečujejo doseg, vendar hkrati zmanjšujejo prepustnost sistema. Z dodatno licenčno nadgradnjo pa lahko N670 IP PRO vključite v standardni večcelični sistem N870 IP PRO, ki v največji konfiguraciji podpira do 20.000 uporabnikov.

Multizelle e1611571524542

Komunikacijski sistem za vaš poslovni uspeh

N670 IP PRO je idealna rešitev za vstop v svet DECT IP telefonije za majhna in srednje velika podjetja, ki lahko postane del komunikacijske infrastrukture tudi v velikih podjetjih z možnostjo postopne nadgradnje od 10 pa vse do 20.000 prenosnih aparatov. Nova funkcionalnost mini večceličnega DECT sistema omogoča stroškovno učinkovito nadgradnjo pokritosti z DECT signalom, ki je hkrati preprosta za namestitev in administracijo.

Več informacij najdete tukaj. Popoln in posodobljen seznam aparatov in sistemov pa je na voljo tukaj.

EnglishCroatia