Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset ION: Revolucija poenotenih komunikacij

Gigaset je predstavil svojo prvo namensko avdio napravo za uporabnike sistemov poenotenih komunikacij. Gigaset ION je nova namenska DECT slušalka, ki deluje s katerimkoli odjemalcem poenotenih komunikacij, povezava z osebnim računalnikom se vzpostavi s pomočjo namenskega DECT USB vmesnika. Gigaset ION je idealna rešitev za manjše sejne sobe in za tiste uporabnike, ki potrebujejo funkcionalnost brezžičnega pogovora in večjo mobilnost.

V času pandemije koronavirusa je postalo več kot jasno, da so profesionalne komunikacijske rešitve VoIP ključnega pomena. Veliko ljudi se je navadilo na delo od doma, kjer jim sistemi poenotenih komunikacij omogočajo preprosto dosegljivost tudi v domači pisarni. Da produktivnost zaposlenih ne bi trpela, mora komunikacija ne le nemoteno delovati, ampak mora biti tako priročna kot v pisarni.

Plug & play povezljivost prek standardnega USB vmesnika

Gigaset ION združuje udobje in kakovost zvoka DECT prenosnega telefona z uporabnostjo različnih sistemov poenotenih komunikacij. S pomočjo DECT USB ključa Gigaset ION preprosto povežete z napravami Windows, Mac OS ali Linux in ga uporabite kot vhodno-izhodno napravo za avdio komunikacijo.
USB ključ omogoča tudi združljivost z namiznimi telefonskimi aparati, ki so opremljeni z USB vmesnikom za priklop naglavnih slušalk.
USB ključ lahko uporabite neposredno na napravi s katero se povezujete ali v reži polnilne enote ION, ki je priložena izdelku.

DECT zagotavlja večji doseg kot Bluetooth

Poleg vrhunske kakovosti zvoka DECT povezava omogoča tudi večji doseg do 300m. Vrvične ali Bluetooth slušalke omejujejo gibanje, saj morate biti v bližini računalnika. Gigaset ION znatno povečuje področje pokritosti in preprosto ga je nositi s seboj za delo od doma ali fleksibilno delo od koder koli.

Samodejna izbira zvočnega profila

ION lahko uporabljate na mizi kot konferenčno napravo ali kot visokokakovostno prostoročno napravo, v obeh primerih pa ga lahko uporabljate tudi kot zvočnik za predvajanje medijev.
Ko napravo pridržite ob ušesu, samodejno preklopi v način slušalke, zahvaljujoč vgrajenemu senzorju bližine – deluje kot običajni brezžični telefon. To je praktično za zaupne pogovore ali da ne bi motili drugih v svoji bližini. Ko telefon odmaknete od ušesa zopet avtomatično preklopi v prostoročni način.

Trajnostno in varno

ION je opremljen z vrhunsko ECO DECT tehnologijo, v stanju pripravljenosti je popolnoma brez sevanja. Njegova oddajna moč se samodejno prilagaja oddaljenosti od USB DECT ključa. Naprava je izdelana iz materialov, ki so odporni na razkužila in tako pomaga podjetjem pri izpolnjevanju strogih higienskih zahtev.

 

 

Gigaset ION lahko kupite v naši spletni trgovini.

 

EnglishCroatia