Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset Maxwell C namizni DECT telefon

Imate doma ali v podjetju DECT bazo ali DECT sistem z več bazami, pa bi potrebovali poleg DECT slušalk še dober namizni telefon, ki bi deloval kar preko DECT povezave ? Telefon, kjer bi imeli vse podatke prikazane kot na vaših komfortnih DECT slušalkah z enako menujsko strukturo ? V tem primeru je Gigasetov Maxwell C zanesljivo prava rešitev za vas.

Namizni komfortni DECT telefon, ki vas bo vedno čakal na dogovorjenem mestu na mizi ali pritrjen na steni. Z vso funcionalnostjo, ki ste jo navajeni od Gigaset profesionalnih slušalk. Za priklop ne potrebuje drugega kot omrežni lektrični priključek, saj se s telefonskim sistemom povezuje brezžično preko DECT povezave. Maxwell C lahko deluje na katerikoli bazni enoti Gigaset, naj bo to samo eno osnovna baza ali pa velik DECT sistem sestavljen iz velikega števila baznih enot.

Maxwell C se ponaša s kristalno čistim zvokom, intuitivnim menujem in velikim izborom različnih funkcij, ki nam pomagajo pri vsakodnevni poslovni komunikaciji z našimi partnerji ali sodelavci. Telefon ima velik barvni zaslon z vsemi pomembnimi podatki o klicih, aktiviranih funkcijah in možnostih. Za povezavo naglavnih slušalk imamo na voljo integriran Bluetooth ali RJ9 konektor. Imenik ima prostor za 500 vnosov.

Telefon si lahko ogledate tudi v naši trgovini tukaj.

EnglishCroatia