Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset predstavlja nove prenosne telefone za podjetja

Gigaset posodablja svoj portfelj profesionalnih DECT prenosnih ročk z novimi modeli Gigaset S700H PRO in SL800H PRO

Izboljšane zmogljivosti, večji zaslon in obsežne posodobitve vgrajene programske opreme: Nove prenosne ročke Gigaset DECT za najzahtevnejše uporabnike ponujajo vse funkcije, ki jih potrebujejo podjetja. S700H PRO je vsestranski telefon za vsakodnevno uporabo v pisarni , SL800H PRO pa dodatno ponuja privlačen dizajn v kompaktni obliki. Novi dve prenosni ročki sta popolnoma združljivi z eno- in večceličnimi DECT sistemi Gigaset.

V zadnjih 10 letih je Gigaset postal pomemben igralec v poslovni telefoniji. Tradicionalno nemško podjetje zdaj ponavlja to zgodbo o uspehu: Gigaset po več kot 1,5 milijona prodanih profesionalnih izdelkih v zadnjih petih letih posodablja svoj portfelj DECT slušalk za podjetja.

SL800H PRO FR Idle IP 300x300 S700H PRO FR Idle IP 300x300

 

“Novi prenosni enoti S700H PRO in SL800H PRO združujeta vse izkušnje v segmentu poslovne uporabe in ponujata tudi številne revolucionarne nove funkcije, ki so nastale predvsem zaradi povratnih informacij strank,” komentira Michael Anft, višji produktni vodja pri Gigaset. Tesna komunikacija s strankami in partnerji je bila za Gigaset še posebej dragocena. To pomeni, da se lahko poslovni uporabniki zdaj veselijo izboljšanih naprav s praktičnimi novimi funkcijami, ki ustrezajo običajnim standardom kakovosti podjetja Gigaset in se brez težav priklapljajo v obstoječe eno in večcelične sisteme Gigaset PRO.

Obe prenosni enoti S700H PRO in SL800H PRO sta popolnoma prilagojeni različnim eno- in večceličnim sistemom Gigaset, kar omogoča brezžično komunikacijo v podjetjih in ustanovah vseh velikosti.

Gigaset S700H PRO – vsestranska prenosna ročka za vsakodnevno uporabo

Nova ročka Gigaset S700H PRO je bila razvita za najboljšo učinkovitost v vsakdanjem poslovnem življenju. Velik 2,4-palčni TFT zaslon izstopa na ročki, ki je odporna na dezinfekcijska sredstva – še posebej pomembne v času koronavirusa. Ta ročka je tudi zelo ergonomična in prijetna za držanje. Velika baterija s časom pripravljenosti do 300 ur (12,4 dni) zagotavlja, da bo ročka S700H PRO stalna spremljevalka v vsakdanjem poslovnem okolju. Kakovostno obdelana ročka ni odporna le na razkužila, temveč je odporna tudi na praske, ki ščitijo enostavno berljivo tipkovnico.

Poslovne funkcije, kot so SUOTA (brezžična nadgradnja programske opreme), ločen alarmni gumb, zaščitni razred IP 40 in zvočni profili, ki jih lahko izberete z ločenim gumbom in se vedno prenašajo v briljantni HDSP kakovosti zvoka, zagotavljajo enostavno uporabo. Nabor profesionalnih funkcij zaokrožajo alarm z vibracijo,Micro USB vmesnik, Bluetooth® 4.2 in vgrajen 3,5-mm vmesnik za priklop brezžičnih in žičnih slušalk.

Novi Gigaset S700H PRO ima tudi podporo za hotelsko delovanje z zaščito zasebnih podatkov. Ta način delovanja se uporablja za brisanje seznamov klicev in drugih občutljivih podatkov iz naprave v vnaprej določenem intervalu, tako da naslednji uporabnik ne more dostopati do njih. Ta možnost hotelirjem olajša upoštevanje varnostnih zahtev uporabnikov, primerna pa je tudi za fleksibilne pisarne, ki zagotavljajo zasebnost zaposlenih.

Gigaset S700H PRO je posebej prilagojen za uporabo na vseh profesionalnih sistemih Gigaset DECT , enoceličnih in večceličnih. Uporablja se lahko tudi na CAT-iq in GAP združljivih sistemih v enoceličnih in večceličnih okoljih.

Gigaset SL800H PRO – kompaktna prenosna ročka brez kompromisov v funkcionalnosti

Nova ročka Gigaset SL800H PRO je najmanjša in najlažja DECT slušalka v portfelju Professional. Kljub kompaktnim dimenzijam ima velik 2,4-palčni barvni zaslon in vrhunsko tehnologijo. Ključni spremembi v primerjavi s predhodnim modelom sta Bluetooth® 4.2 in vgrajen 3,5 mm vmesnik, ki ga lahko uporabljate za priklop brezžičnih in žičnih slušalk.

SL800H PRO ustreza zahtevam najzahtevnejših uporabnikov in zagotavlja do 12 ur pogovora v HDSP kakovosti zvoka, ima Micro USB vmesnik, funkcijo alarma z vibracijo, podporo za brezžično nadgrajevanje programske opreme (SUOTA) in še posebej kakovostno ohišje odporno na razkužila in praske. Tudi SL800H PRO ima podporo za hotelsko delovanje z zaščito zasebnih podatkov in posebno tipko za izbiro zvočnih profilov, kar olajša uporabo v poslovnih delovnih okoljih.

Gigaset SL800H PRO je posebej prilagojen za uporabo na vseh profesionalnih sistemih Gigaset DECT , enoceličnih in večceličnih. Uporablja se lahko tudi na CAT-iq in GAP združljivih sistemih v enoceličnih in večceličnih okoljih.

Značilnosti, ki so skupne obema napravama: boljša povezljivost in preprosto upravljanje

Kot je bilo že opisano, tehnologija Bluetooth 4.2 tako za S700H PRO kot za SL800H PRO zagotavlja izboljšano povezljivost. Micro USB in 3,5 mm vmesnik omogočata združljivost naprav z drugimi dodatki, kot so naglavne slušalke. Glasnost klicev in melodij zvonjenja se lahko po želji samodejno prilagaja. Različni profili zagotavljajo optimalno razumevanje v različnih situacijah, ne glede na to, ali ste za pisalno mizo, na sestanku ali v hrupnem okolju. V prihodnosti bodo možnosti samodejnega prilagajanja še izboljšane, tako da bodo možne še natančnejše nastavitve. Obe prenosni enoti sta opremljeni s hotelskim ali varnim načinom. Ko je ta način aktiviran, je mogoče samodejno zmanjšati razpoložljive funkcije in onemogočiti dostop do zasebnih podatkov, da se prepreči zloraba. K temu pripomore tudi možnost zaščite prenosnih enot s kodo PIN.

EnglishCroatia