Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Inovacija za vašo infrastrukturo

Ste že kdaj pomislili na to, da lahko s spremembo načinov komunikacije korenite izboljšate produktivnost podjetja in znižate stroške? Čeprav je to vprašanje pogosto zapostavljeno, vam ustrezne komunikacijske rešitve ponujajo izjemno priložnost za izboljšanje poslovanja na preprost in cenovno ugoden način.

Omogočamo vam preprosto uporabo naprednih komunikacijskih storitev, podobno kot s katerokoli drugo programsko opremo, s podatkovnega centra, kjerkoli. To pomeni, da lahko kdorkoli dostopa do katerokoli storitve, ne glede na to, kje se nahaja. Tako kot druge IT storitve lahko tudi vaše komunikacije gostujejo na vašem strežniku, ki se lahko nahaja kjerkoli – in vaši zaposleni se lahko preprosto povežejo preko IP povezave, brezžičnega in mobilnega omrežja ali domače širokopasovne povezave.

Za uporabo naših storitev lahko obdržite trenutno tehnološko okolje – integrirali jih bomo v aplikacije, ki jih vaši uslužbenci uporabljajo vsak dan.

Komunikacije kot programska oprema

IT-komunikacije

Naše rešitve s področja IT telefonije slonijo na naših vodilnih posvetovalnih storitvah, ki vam pomagajo določiti najpomembnejše zahteve vašega podjetja. S tem znanjem lahko izoblikujemo strateški komunikacijski načrt in pripadajočo infrastrukturo za izpolnitev vaših zahtev. S pomočjo naših IT rešitev lahko pozabite na kompleksno implementacijo in upravljanje ter na  dolgotrajno inštalacijo programske opreme in pripadajoče stroške.

Naše rešitve s področja IT telefonije so zasnovane na aplikacijah iz paketa OpenScape Unified Communications proizvajalca Unify.

Odprti standardi so značilnost vseh naših rešitev s področja IT telefonije. Odprti vmesniki, arhitekture in standardi omogočajo združljivost produktov različnih ponudnikov in transparentno delovanje na različnih sistemih. Zaradi te fleksibilnosti in odprtosti je implementacija naših rešitev preprosta in cenovno ugodna.

EnglishCroatia