Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Kako izboljšati komunikacijo znotraj podjetja in s strankami z uporabo brezžičnih komunikacij

Prava rešitev za komunikacijo znotraj podjetja in za komunikacijo s strankami lahko predstavlja razliko med uspehom in neuspehom. V trenutku, ko vaši zaposleni ne morejo komunicirati ali, ko ste nedosegljivi za stranke ste v težavah. Kaj lahko storite glede tega?

Izberite pravo tehnološko rešitev

Prvi korak pri vzpostavitve brezžičnega govornega omrežja je izbira želene platforme. Lahko uporabite javno mobilno omrežje, WiFi omrežje ali DECT. V podjetju Gigaset so trdno prepričani, da je prava izbira DECT saj ponuja številne prednosti pred drugimi tehnologijami. Zlasti večcelične DECT rešitve so prava izbira za zagotovitev brezžičnih govornih komunikacij v celotnem podjetju/ustanovi – in vse to po zelo ugodni ceni.

Kje začeti s projektom? Poiščite pravega partnerja za vaš projekt. V podjetju PSE smo usposobljeni za namestitev, konfiguracijo in vzdrževanje večceličnih sistemov v vseh poslovnih okoljih – v pisarnah, proizvodnji, zdravstvenih ustanovah ali v trgovinah. Imamo izkušnje kako namestiti večcelični DECT v najzahtevnejših okoljih in vam tako lahko jamčimo zanesljivo delovanje.

Zakaj priporočamo DECT?

DECT je prava izbira, saj je zanesljiv, trajnosten in uporabniku izjemno prijazen. DECT telefoni delujejo v namenskem frekvenčnem pasu od 1,8 do 1,9 HGz. Interferenca z drugimi brezžičnimi tehnologijami, kot sta WiFi ali Bluetooth tako ne predstavlja težavo. Dinamična izbira in dodelitev kanala pa zagotavlja, da se za vsak klic uporabi najboljši kanal. Druga izjemno pomembna prednost je varnost: DECT zmanjšuje nevarnost prisluškovanja z uporabo enkripcije. Večcelični DECT tudi omogoča mobilnost znotraj celotnega podjetja saj so prehodi med baznimi postajami trenutni. DECT telefoni so zanesljivo orodje, ki ga lahko uporabljate ves dan, ne da bi ga morali polniti. Ali želite izboljšati dosegljivost vašega podjetja, da boste vedno dosegljivi? Odločite se za večcelični DECT sistem.

Za več informacij o večceličnem DECT sistemu Gigaset obiščite spletno stran izdelka Gigaset N870IP.

EnglishCroatia