Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Microsoft Teams: Gigaset PRO Teams integracija

Kot je bilo objavljeno na konferenci Enterprise Connect, je Microsoft dodal podpora za DECT naprave v sistemu MS Teams. Za prijavo se uporablja Microsoft-ov SIP prehod.

Tipični primeri uporabe za večcelični Gigaset DECT sistem so:

  • Skladišča
  • Zdravstvo
  • Maloprodaja
  • Varnostne službe

DECT sistemi Gigaset zagotavljajo popolno mobilnost na področju celotnega podjetja

Mobilnost

Brezžični telefoni omogočajo osebju neposredno komunikacijo, neodvisno od lokacije, in so idealni, saj je osebje z njimi takoj dosegljivo in lahko hitro sprejme odločitve. To prinaša organizacijske in ekonomske prednosti. Prilagodljivost v smislu števila postaj, frekvenc postaj, pokritosti površine ter nadgrajene funkcije, ki zagotavljajo udobje, z najsodobnejšimi slušalkami so lastnosti sistemov Gigaset PRO. Digitalni standard prenosa DECT (izpopolnjena digitalna brezžična telekomunikacija) se uporablja po vsem svetu in deluje v zaščitenem frekvenčnem območju.

Večcelična tehnologija

Pokritost z radijskim signalom, ki je potrebna v stavbi ali na območju podjetja, je dosežena z večcelično tehnologijo. Sinhronizirane celice baznih postaj, nameščene v podjetju, se prekrivajo, tako da se lahko klici na celotnem območju brezžičnega sistema nemoteno vzpostavijo in izvedejo med premikanjem (gostovanje in predaja).

Slušalke

Z visoko stopnjo prilagodljivosti in mobilnosti so slušalke Gigaset SL800H in Gigaset S700H v pisarniških okoljih in Gigaset R700H na industrijskih območjih med najbolj priljubljenimi brezžičnimi telefoni. Slušalke zagotavljajo odlično digitalno kakovost govora, visoko stopnjo zaščite pred prisluškovanjem in dolg doseg (do 50 metrov v notranjih prostorih in do 300 metrov na prostem). Telefon poleg nizkih investicijskih in obratovalnih stroškov zagotavlja preprosto uporabo, kar omogoča optimalen dostop do mnogih funkcij, ki zagotavljajo udobje.

Več informacij o integraciji v sistem MS Teams je na voljo na spletni strani proizvajalca.

EnglishCroatia