Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Grandstream

Poslovne konferenčne rešitve

Grandstream je razvil rešitve za izvedbo poslovnih video in avdio konferenc na najvišjem nivoju. Te rešitve so zaradi svoje prilagodljivosti in enostavnega načina namestitve, skupaj z edinstvenimi zmogljivimi funkcijami, primerne za mala in srednja podjetja.

Full HD konferenčni sistemi

Full HD konferenčni sistemi

GVC3200 je najnovejša rešitev, ki malim podjetjem ponuja revolucionaren videokonferenčni sistem, z neomejeno fleksibilnostjo in s podporo za številne najpopularnejše protokole in platforme, za izvedbo videokonference na inovativen način.
GVC3200

Avdio konference

Avdio konference

Grandstream-ov GAC2500 je poslovno-konferenčni telefon, ki bo za vas redefiniral vaše dostopne možnosti, fleksibilnost in mobilnost za vsako delovno mesto. Podpira do 6 linij in 6 SIP (Session Initiation Protocol) računov ter zagotavlja popoln dostop do Google Play Store aplikacije in nemoten prenos konferenc preko različnih aplikacij.
GAC2500

4k Ultra HD videokonferenčni sistem

4k Ultra HD videokonferenčni sistem

GVC3210 je inovativen videokonferenčni sistem še posebej primeren za majhne in srednje velike konferenčne sobe. Podpora za 4k Ultra HD ločljivost zagotavlja vrhunsko videokonferenčno izkušnjo.
GVC3210
EnglishCroatia