Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Grandstream oblikuje in proizvaja popolno linijo rešitev za IP video nadzor, vključno s širokim naborom modelov IP kamer, omrežnih video snemalnih naprav (NVRs), brezplačno video programsko opremo za upravljanje z videoposnetki in IP video koderje/dekoderje. Grandstream-ov proizvodni program nudi vse potrebno za vzpostavitev učinkovitega video nadzora in za proaktivno opozarjanje uporabnika o varnostnih dogodkih, skupaj z možnostjo spremljanja v živo in arhiviranja vseh videoposnetkov.

HD IP kamere
GXV 3600 serija HD IP kamer ponuja kamere za notranjo in zunanjo uporabo, v najrazličnejših oblikah in ohišjih, da lahko celovito ustrezajo podjetjem, poslovnim enotam in individualnim stanovanjskim enotam. Grandstream-ove IP kamere imajo funkcijo full HD ločljivosti, enostavne namestitve in enostavnega upravljanja. Sposobne so proaktivno obvestiti uporabnika o varnostnih dogodkih in sicer na način avtomatskega namenskega zvoka, video klicev in dodatno z e-mail posnetki zaslona.

Omrežne video snemalne naprave
GVR serija omrežnih video-snemalnih naprav (NVR) omogoča namenski način video snemanja in predstavlja učinkovito rešitev za snemanje v živo za mala in srednja podjetja, za maloprodajne trgovine, skladišča in tudi za individualne uporabnike. Te omrežne video snemalne naprave so enostavne za uporabo, ponujajo avtomatsko funkcijo odkrivanja Grandstreamovih kamer, senzorje gibanja, obenem pa so lahko integrirane z varnostnimi in alarmnimi napravami katerihkoli tretjih strani.

IP video koderji/dekoderji
GXV3500 je nagrajena naprava, ki uporabnikom omogoča dodajanje IP kamere na analogno omrežje, dodajanje analognih kamer na IP omrežje in ustvarjanje sistema za javno obveščanje.

Programska oprema (software) za upravljanje z videom
Grandstream GSurf Pro v2 je brezplačna programska oprema za upravljanje z videom, ki lahko spremeni  prav vsak računalnik ali prenosnik v popoln video nadzorni sistem za videonadzor in videosnemanje. GSurf Pro v2 podpira do 72 Grandstream kamer in je odlična izbira za centralizirano snemanje in monitoring večih fizičnih lokacij.

EnglishCroatia