Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset Fusion

Inovativen, eleganten in vsestranski: Gigaset Fusion

Gigaset Fusion: telefonski sistem vse v enem za domače pisarne in majhna podjetja s profesionalnimi telefonskimi funkcijami in inovativnimi dodatki

Gigaset premika meje poslovne telefonije: Fusion je kombinacija namiznega telefona, DECT bazne postaje in hišne telefonske centrale. S svojo široko paleto funkcij je naprava idealna za majhne pisarne, zdravniške ordinacije, odvetniške pisarne, agencije in zahtevno domačo uporabo. Vse nastavitve in funkcije je mogoče konfigurirati prek spletnega vmesnika, zaslon na dotik in dovršen uporabniški vmesnik pa zagotavlja preprosto uporabo. Različni integrirani vmesniki zagotavljajo maksimalno prilagodljivost pri povezovanju zunanjih naprav. Še pred pričetkom uradne prodaje je Gigaset Fusion skupaj z na novo programiranim spletnim uporabniškim vmesnikom že prejel prestižno nagrado iF Design Award 2022.
V zadnjem času se je način dela temeljito spremenil: trend je v smeri prilagodljive pisarne – delo od koder koli, ne glede na to, ali ste v podjetju, na poti ali doma. Zahteve glede pisarniških in komunikacijskih naprav pa postajajo vse večje. Te naprave morajo biti enostavne za povezovanje z drugimi napravami in intuitivne za uporabo.

To velja tudi za tisoče majhnih podjetij v Sloveniji z manj kot desetimi zaposlenimi, ki se prilagajajo novim razmeram. Mnoga od teh podjetij trenutno poskušajo optimizirati svoje stroške v napetih gospodarskih razmerah, predvsem pa si želijo inteligentnih telekomunikacijskih rešitev brez večjih infrastrukturnih posegov. Za njih in mnoge druge so v Gigasetu razvili Gigaset Fusion – napravo, ki združuje vse, kar je potrebno v tem segmentu.

Kompleksna tehnologija, enostavna za uporabo

Gigaset Fusion je izjemno prijazen do uporabnikov in vaših sogovornikov. Povezuje se prek LAN, WiFi, USB-C, Bluetooth, DECT in DECT ULE v omrežje, s prenosniki in računalniki, prenosnimi slušalkami in pametnimi telefoni. Na sistem je mogoče priključiti do osem DECT slušalk, 20 SIP naprav in 64 senzorjev Gigaset ONE X, integrirana telefonska centrala pa omogoča šest vzporednih klicev za do 20 uporabnikov. Pet lokalnih telefonskih odzivnikov, dostop do stikov Google ali Microsoft 365 in interaktivni govorni odzivnik za avtomatsko upravljanje klicev olajšajo vsakodnevne procese v majhnem podjetju.
Ker je uporabnost na prvem mestu so pri Gigasetu sprogramirali lasten spletni uporabniški vmesnik, ki omogoča preprosto uporabo vseh teh funkcij. Uporabniški vmesnik deluje na zaslonu na dotik in poteg, tako je uporaba popolnoma intuitivna. To zagotavlja, da je mogoče prilagoditi tri glavne zaslone, dodeliti do 72 zaslonskih tipk in preprosto nastaviti povezljivost. Pri uporabi vam pomagajo tudi različni čarovniki za namestitev.

Komunikacijski multitalent v elegantnem dizajnu

Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov, kot je trpežna in natančna kovinska kupolasta tipkovnica, je Fusion paša za oči v vsaki pisarni. Elegantno stojalo in kovinska obroba imata privlačno visoko sijajno površino. 5-palčni zaslon visoke ločljivosti na dotik in poteg olajša dostop do vseh funkcij telefona in zagotavlja, da so informacije o klicatelju vedno pri roki. Interaktivni glasovni odzivnik (IVR) omogoča priročno in učinkovito sprejemanje klicev – sistem IVR se lahko na primer uporablja v zdravniški ordinaciji za zmanjšanje števila klicev na recepciji, če klicatelj želi le naročiti nov recept.
Integrirana telefonska centrala (PBX) je zasnovana za do 20 uporabnikov. Ni razlike, ali so na sistem povezane mobilne naprave ali trajno nameščeni namizni telefoni SIP. Hkrati zagotavlja varne povezave preko SRTP/SIPS/TLS, LDAP(S) in HTTPS. Preko integrirane bazne postaje DECT lahko povežete do osem slušalk in vzporedno vodite do štiri klice. Možen je tudi dostop do stikov Google & Microsoft 365.

Stroškovno učinkovito za mala podjetja

Telefonska centrala Gigaset Fusion ponuja uporabnikom številne funkcije z neomejeno uporabo brez dodatnih stroškov. Dodatne funkcije, ki se pogosto uporabljajo v poslovnem okolju, kot so interaktivni glasovni odzivnik (IVR), tipke BLF, časovno nadzorovana preusmeritev in priklop do 20 naprav IP, so vključene v Gigaset Fusion.

Cene in razpoložljivost

Fusion je na voljo v paketu z dvema slušalkama SL800H PRO v barvi Dark Titanium. Paket Gigaset Fusion FX800W PRO bo naprodaj od začetka leta 2023 po maloprodajni ceni 499,96 €, vključno z DDV.

EnglishCroatia