Vidicode

Inovativni izdelki in rešitve za nadzor in snemanje govornih sporočil

Vidicode načrtuje, razvija in proizvaja dovršene telekomunikacijske rešitve za snemanje pogovorov, faks strežnike in profesionalne odzivnike.

 iconCALL   Snemanje pogovorov
Snemalne naprave Vidicode poskrbijo, da so vsi pogovori zanesljivo in varno shranjeni. Tako se ne boste spraševali kaj je kdo povedal. 
 iconFAX   Faks strežniki
Faks strežniki združujejo faks in e-mail komunikacijo. Pošiljanje faks sporočil postane tako udobno kot e-mail komunikacija.
 iconRUBY  

Govorni strežniki
Govorni strežniki združujejo funkcionalnost avtomatskega posredovalca, osebnega sistema govorne pošte in inteligentne čakalne vrste.

 

Za več informacij obiščite strani posameznih izdelkov, lahko nas pa tudi kontaktirate ali obiščete spletno stran proizvajalca.

 

Snemanje pogovorov

V številnih primerih vsakdanjem poslovnem življenju ne želite pozabiti kdo je kaj povedal. Ker je priprava natančnih zapiskov med telefonskim pogovorom skoraj nemogoča, je naprava za snemanje pogovorov idealna rešitev.
Snemanje se zažene samodejno ali ročno. Posnetki so shranjeni na trdi disk skupaj z dodatnimi podatki kot so, čas, datum, dohodna in odhodna številka, trajanje klica, itd. Širok izbor izdelkov zagotavlja snemalne naprave za vse potrebe. Od preprostih eno-linijskih naprav do dovršenih strežniških sistemov, ki zajemajo vse pogovore v podjetju.

Zanesljive rešitve

Večina snemalnikov deluje popolnoma samostojno, snemalniki imajo svoj interni spomin in delujejo neodvisno od vašega računalnika. Samo najpreprostejši sistemi iz družine Onyx za delovanje potrebujejo osebni računalnik.

Faks strežniki

Vidicode faks strežniki pošiljajo in sprejemajo faks sporočila iz vašega omrežja. Vsa prejeta ali poslana sporočila so avtomatično arhivirana. Takšen sistem vam prinaša prihranke pri papirju, tonerjih, vzdrževanju in času ... takšen sistem vam prihrani denar.

Zakaj potrebujete Faks strežnik?

Ker boste tako prihranili čas in denar. Preprosta enačba: ob predpostavki, da v vašem podjetju dnevno pošljete 15 sporočil. Čas, ki ga porabite za pošiljanje in arhiviranje enega sporočila lahko konzervativno ocenimo na 15 minut. V delovnem dnevu to znese 75 minut x 240 delovnih dni = 300 ur = 37,5 polnih delovnih dni. Edini podatek, ki ga potrebujete za izračun finančne učinkovitosti sistema je cena delovnega dneva v vašem podjetju.

Zanesljivost

Vaša faks sporočila so resen posel, sporočila je potrebno poslati hitro, sprejeta sporočila so pogosto naročila in jih je potrebno takoj obdelati. Samostojni faks strežnik, ki je namenjen izključno obdelavi faks sporočil je idealna rešitev, ker jo je najlažje za namestiti, hkrati pa je tudi zelo zanesljiva, kar zagotavlja varno faks komunikacijo v vašem podjetju.

Govorni strežniki

Govorni strežniki zagotavljajo napredne govorne storitve, ki se uporabljajo skupaj s telefonskimi sistemi. Namenjeni so za samostojno neprekinjeno obratovanje. Vsa sporočila in najave so shranjena na trdi disk sistema. Govorni strežnik se samostojno odzove na klic in ponudi nastavljeno storitev. Možne storitve vključujejo: prevezava na interno številko, izbira jezika, predvajanje vnaprej posnetih informacij, ...

Napovedovalec

Sistem prevzame dohodne klice in jih postavi v čakalno vrsto, ko je to potrebno. Govorno sporočilo lahko obvesti kličočega kam je poklical, položaju v čakalni vrsti in predvidenem čakalnem času. Za razliko od govornega strežnika napovedovalec ne ponuja menijske izbire in ne omogoča puščanje govornih sporočil. Glavna funkcija tega sistema je prevzem dohodnih telefonskih klicev.