Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset DESK 600 namizni analogni aparat

Po dolgem času napovedovanja junija končno v prodajo prihaja nov model vrvičnega analognega telefona Gigaset DESK 600. Telefon je naslednik modela Gigaset DA710. Oblikovno je popolnoma svež in prenovljen. Odlikuje ga velik LCD zaslon z LED osvetlitvijo. Kvaliteta zvoka je na najvišjem možnem nivoju, seveda premore tudi funkcijo prostoročnega govora. Za priklop naglavnega seta nam je na voljo RJ9 konektor. Aparat za delovanje potrebuje omrežno napajanje, napajalni adapter je priložen.

Nudi možnost preproste montaže na steno. Imenik sprejme lahko do 100 vnosov in premore VIP funkcijo. Telefon je združljiv s slušnimi aparati. Integrirano ima tudi redial funkcijo. Primeren je za delovanje na telefonskih sistemih. Ima 5 stransko navigacijsko tipko za izbiranje menujskih funkcij. Na levi strani ima sedem dvo-nivojskih tipk za direktno izbiranje, kar pomeni, da lahko pod tipke shranimo do 14 telefonskih kontaktov. Telefon ima menu tudi v slovenskem jeziku.

Seveda telefon podpira funkciji prikaz klicoče številke CLIP in imena klicočega CNIP. Lista klicev zabeleži do 50 zgrešenih in sprejetih klicev. Na voljo je v črni in beli barvi. Telefon se napaja preko priloženega 230V adapterja.

EnglishCroatia